Selecteer een pagina

In deze module gaan we aan de slag met het maken van een ontwerpplan. In de introductie video leg ik je uit wat een ontwerpplan is en waarom dit jou gaat helpen om dat baby fotoboek op een slimme en tijdbesparende manier te maken.

Bekijk eerst de introductievideo, download het werkboek en start vervolgens met les 1.

Introductie video Module 1

Kies voordat je aan de slag gaat met les 1 eerst de fotoalbum aanbieder in wiens fotoalbum softwareprogramma jij het baby fotoboek wilt maken.
Heb je nog geen voorkeur dan vind je hier de link naar de jaarlijkse onafhankelijke fotoalbum test: Ga naar de fotoalbum test

In het werkboek vind je een overzicht van een aantal fotoalbum aanbieders en de mogelijkheden die zij bieden voor het ontwerpplan belangrijke onderdelen.

Werkboek Module 1

In het werkboek vind je stapsgewijs een beschrijving van alle lessen en bijbehorende opdrachten.

Naast het werkboek is er een template voor het ontwerpplan beschikbaar, die invulbaar is. Hierin kun je alle richtlijnen voor jouw ontwerpplan invullen zodat je aan het eind van deze module een overzichtelijk ontwerpplan hebt. Deze kun je dan makkelijk bij de uitwerking van de volgende modules erbij houden, zodat je in een oogopslag kunt zien waar het baby fotoboek aan moet voldoen.

Je vind het werkboek en het template ‘Mijn ontwerpplan’ hier:

Lessen Module 1

Deze module is opgedeeld in drie lessen. Hieronder vind je een overzicht van de lessen.

Sorry, je hebt geen toegang tot deze workshop.